Ollo~

11 Jan

Ollo everyone!!

It’s the first post in my blog 😀

After being confused with tumblr, I think I’ll use wordpress start writing this blog..

Hmmm, biasanya sih cuman mood2an aja kalo bikin blog. Jadi kadang nulis kadang engga. Kalo lagi niat gitu bisa rajiiin, kalo males bisa 6 bulan ditinggal. Apalagi kalo banyak urusan. Moga aja kali ini bisa niat. *grin*

So, as I write this blog, I’m still thinking what should I write.. ~still dunno what to say~ >.<

Hmmmm.. *tic toc tic toc*

Oyaaah, knapa tiba2 pengen bikin blog ini? Soalnyaaa tadi pagi tu liat2 blog temen. Trus ada event-nya si WordPress ini tentang Post a Day 2011. Jadi intinya ngajak kita2 buat tambah kreatif n rajin posting. Trus kalo subscribe ke dailypost.wordpress.com tiap hari tu kita bakal dikasi 1 topik kalo ngga ada ide mau posting apa. Sounds interesting, eh? Jadinya voila! It’s on your monitor 😀

Keep reading peeps!!

Thanks


Advertisements

One Response to “Ollo~”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Start from Scratch « enilo~ - January 14, 2011

    […] it won’t be a long post, eh? I just write my first post Ollo~ on 11th. It’s the exactly same topic as today Lucky […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: